Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN 2021 – 2022

Wie inschrijft verklaart akkoord te gaan met ons academiereglement en het artistiek pedagogisch project.

Je kan dit raadplegen door op onderstaande link te klikken.

Academiereglement downloaden

APP downloaden

Het schooljaar start traditioneel op 1 september en eindigt op 30 juni. Een inschrijving geldt voor één schooljaar.

Online inschrijven

 

Inschrijven kan online via mijnacademie.be/habk . Onze huidige leerlingen krijgen als eerste de kans zich in te schrijven.

Herinschrijvingen
Vanaf vr 4 juni 19u: huidige leerlingen voor vervolg cursus. Voorrang tot ma 14 juni 23u59. Opgelet : de voorrang heeft geen betrekking op de huidige klas Wees er dus tijdig bij. Het zou kunnen dat je een andere keuze moet maken. Je krijgt op mijnacademie.be/habk een voorstel met alle mogelijke lesmomenten van de huidige locatie. Je kan de locatie zelf aanpassen.

Nieuwe inschrijvingen
Vanaf di 15 juni 9u: huidige leerlingen voor nieuwe richting of graad + nieuwe gezinsleden
Vanaf za 19 juni 9u: nieuwe leerlingen

Einde inschrijvingen
wo 30 september 23u59.

De inschrijving is pas geldig vanaf datum betaling, breng daarom uw betaling zo vlug mogelijk in orde.
Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, heb je recht op verminderd tarief. De korting wordt enkel toegestaan mits voorlegging van de juiste documenten, zo niet betaal je het volledig bedrag. Je kan het bewijs rechtstreeks uploaden via mijnacademie.be/ habk om de korting aan te vragen of je kan het doormailen naar contact@habk.be in een duidelijke bijlage. Wij voeren vervolgens uw korting in en daarna betaal je online het juiste bedrag.
Heb je pas in september een geldig attest en betaalde je reeds in juni? Bezorg je bewijs ten laatste op 30/09/2021 en het verschil wordt teruggestort. Opgelet, nadien worden geen attesten meer aanvaard, noch terugbetalingen uitgevoerd.
Gezinskortingen binnen de eigen academie voor jongeren onder 18 jaar worden automatisch toegestaan.

Het inschrijvingsgeld is fiscaal aftrekbaar voor kinderen jonger dan 14 jaar. De fiscaal attesten worden in het voorjaar per mail verstuurd.

Wie uitschrijft vóór 01/10/2021, kan het inschrijvingsgeld recupereren. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Hoe schrijf ik online in?

 

 1. STAP 1: Ga naar mijnacademie.be/habk
 2. STAP 2: Meld je aan of maak een account aan als je er nog geen had.
  Geef je e-mailadres op en kies een wachtwoord. Je ontvangt een mail waarin je je e-mailadres moet bevestigen.
 3. STAP 3: Welke leerling wil je zien?
  Klik en dan verschijnen de personen die reeds gelinkt zijn aan je account. Selecteer de persoon die je wenst in te schrijven of voeg een nieuwe persoon toe. Hiervoor moet je naast de naam en voornaam ook diens rijksregisternummer en geboorteplaats ingeven.
 4. STAP 4: Token ingeven.
  Om een persoon te kunnen toevoegen moet je een token ingeven. Je ontvangt dit token van 8 cijfers op je e-mailadres of op het e-mailadres van betrokkene als het over een persoon gaat die niet tot je eigen leefeenheid behoort.
 5. STAP 5: Wil je een extra leerling toevoegen klik op “ja” zo niet klik op “klaar”.
 6. STAP 6: Contactgegevens controleren.
  Kijk deze goed na en verbeter indien nodig. Wij werken met een automatische sms-dienst bij afwezigheid van de leerkracht en daarnaast ontvang je ook communicatie met betrekking tot de academie per e-mail. Vervolgens verklaar je je akkoord met het academiereglement en het artistiek pedagogisch project. Tot slot kun je ook toestemming geven tot het gebruik van beeldmateriaal door de academie. Als je deze stappen hebt doorlopen, veranderen de rode balken in groene balken.
 7. STAP 7: Inschrijvingen
  Afhankelijk van je leeftijd en de reeds gevolgde opleidingen aan onze academie, zal je een persoonlijk voorstel te zien krijgen. Klik op de cursus van je keuze. Indien nodig kan je eerst de locatie aanpassen. Bevestig tot slot je inschrijving.
 8. STAP 8: Betaling
  Klik op de rode knop “nu betalen”. Volg de stappen en kies je betalingsmethode. Opgelet, de inschrijving is pas definitief na betaling van het openstaand saldo.

Bij problemen tijdens het online inschrijven kan je ons contacteren via e-mail:

 • contact@habk.be
 • telefonisch: 016/568503 tijdens de openingsuren.
  Hou er rekening mee dat onze secretariaten tijdens de zomervakantie gesloten zijn.

Klik hier om je online in te schrijven

Inschrijvingen op het secretariaat:

Ingevolge de coronacrisis geldt nog steeds code rood en kan er enkel ingeschreven worden op het plaatselijk secretariaat na afspraak.
De geldende veiligheidsmaatregelen dienen strikt te worden opgevolgd. Kom alleen, draag een mondmasker, ontsmet uw handen bij het binnenkomen en hou afstand.
Breng uw attest(en) voor een eventuele korting mee. Geen bewijs = geen korting.
Betaling met bancontact.

Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst